Contact

Personal Training Asten Someren

Ommelseweg 47
5721 WT Asten
06 340 649 86

Bjärne ten Wolde

Eigenaar en oprichter van Personal Training Asten Someren. Van kleins af aan heb ik altijd al de passie en interesse gehad om mezelf te ontwikkelen tot de beste versie van mezelf. Gaande weg kwam ik erachter dat het delen van deze passie en kennis naar anderen een enorme voldoening geeft. Het mooiste aan het beroep als personal trainer is de impact die je maakt op het leven van anderen. Sommige mensen worden een compleet ander mens, gaan beter in hun vel zitten, worden fitter, gezonder, vrolijker, etc. Om hier mijn steentje aan bij te dragen door de mensen voorbij hun comfortzone te pushen en ze uiteindelijk zo ver te krijgen dat ze de dingen willen gaan doen waarvan ze altijd al wisten dat ze die moesten doen geeft mij de voldoening om hier elke dag weer voor de volle 100% voor te gaan.

Naast Personal Trainer ben ik een fanatieke topsporter. Ik train gemiddeld 20 uur in de week om tussen de top van Nederland te komen. De discipline, doorzettingsvermogen, ervaringen en andere karaktereigenschappen die daar voor nodig zijn vormen een perfecte brug naar het begeleiden van mijn klanten. 1 missie 1 goal.

Leo Jüngst

Ik ben Leo Jüngst, Mijn grootste passie is sport en fitness. Ik ben al 35 jaar actief in de fitness wereld, een mooie rugzak vol ervaring dus. Inmiddels heb ik de nodige scholing gehad en ga ik me meer focussen op personal training. Ik heb enorm veel zin om bij Personal Training Asten Someren aan de gang te gaan. Ik ben een enthousiaste, gemotiveerde en gedreven instructeur die jou op een leuke manier wil helpen om je specifieke doelen te behalen door middel van 1 op 1 training of in een small group training. Ik zie je graag bij Personal Training Asten Someren.