Together In Shape

Groepstraining - Met dit programma gaan we voor resultaat. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om de hulp van een personal trainer in te schakelen. De een heeft meer kennis nodig over voeding en training terwijl de ander juist de stok achter de deur nodig heeft om de kennis ook echt in de praktijk toe te passen.
Hierbij train je in een groepje van maximaal 4 personen. De samenstelling word gemaakt aan de hand van de doelstelling en de beginsituatie. Heeft u de persoonlijke voorkeur om zelf een groepje te vormen met vrienden, familie of kennissen dan is dit ook mogelijk.

 • Gezonde leefstijl

  Werken aan een gezonde leefstijl met de daarbij behorende voeding die bij uw karakter en omstandigheden past.Ieder persoon is uniek en vraagt om een unieke aanpak.

 • Meer energie

  Meer energie, waardoor alledaagse bezigheden geen probleem hoeven te zijn. Verbetering van lichaamshoudingen tot het rennen van een marathon. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of fitter in het algemeen. Het is allemaal mogelijk.

 • Professionele begeleiding

  Professionele begeleiding die samen met u het beste in u naar bovenhaalt. U bent uiteindelijk de persoon die het werk moet verrichtten en het plan moet uitvoeren. Zonder actie blijft een doel een droom.

Pakketten

 • BASIC

  train in een groep van 4 gelijkgestemden met jullie eigen personal trainer.

  vanaf € 55,- per maand
 • BRONZE

  Het Basic-programma uitgebreid met:
  - persoonlijke trainingsschema’s
  - voedingstips van personal trainer
  - toegang tot de App

  vanaf € 80,- per maand
 • SILVER

  12 Weken programma
  Het Basic-programma uitgebreid met een gepersonaliseerd voedingstraject onder begeleiding van een voedingsdeskundige. (deze zijn 1-op-1)

  vanaf € 151,67 per maand
 • GOLD

  12 Weken programma
  Het basic uitgebreid met
  - trainingsschema’s
  - Toegang tot de App
  - een gepersonaliseerd voedingstraject onder begeleiding van een voedingsdeskundige. (deze zijn 1-op-1)

  vanaf € 156,67 per maand

Change Your Life

Personal Training - Voor de toegewijde strevers, die fysiek en mentaal onder professionele begeleiding getraind willen worden naar hun droomfysiek. Voor mensen waarbij professionaliteit en resultaat zeer belangrijk is.

Plan een gratis afspraak